Ciasto Kinder Bueno Bez Pieczenia. Gotowy krem od razu nakładamy na biszkopt/ciasto. Nie przygotowujemy kremu wcześniej i nie przechowujemy go do momentu przełożenia w lodówce.
Radość zakupów i 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Gotowe ciasto przekładamy do formy/rantu o śr 16 cm, wyłożonej papierem do pieczenia (samo dno). Upieczony biszkopt od razu wyciągamy z piekarnika i odkładamy na blat kuchenny.
Krem W Tym Czasie Odpowietrzy Się I Zwarzy, Gdy Będziemy Nakładać Go Na Biszkopt.
Nie przygotowujemy kremu wcześniej i nie przechowujemy go do momentu przełożenia w lodówce. Gotowy krem od razu nakładamy na biszkopt/ciasto. Gotowe ciasto przekładamy do formy/rantu o śr 16 cm, wyłożonej papierem do pieczenia (samo dno).
Krem Z Rzadszą Śmietanką (30%) Ubija Się Dłużej.
Upieczony biszkopt od razu wyciągamy z piekarnika i odkładamy na blat kuchenny. Radość zakupów i 100% bezpieczeństwa dla każdej transakcji. Stabilność i długość ubijania kremu zależy od śmietanki.
Radość Zakupów I 100% Bezpieczeństwa Dla Każdej Transakcji.
Comments
Post a Comment